I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Weekend-granola med manukahonning

Weekend i sigte! Vi planlægger at lave, servere og spise Activist‘ lækre granola med superfood-ingredienser som rå kakaopulver, kokos, chiafrø og – selvfølgelig – Activist Mānukahonning. Opskriften? Den får du lige her:

Ingredienser:

•240 g glutenfri havregryn

•200 g kokosflager

•140 g hasselnødder, hakkede

•120 g mandler, hakkede

•40 g chiafrø

•2-3 g pink salt

•160 g Activist Mānuka Honning (Activist anbefaler Surfers Honey 50+MGO eller Manuka Honey 100+ MGO)

•150 g kokosolie

•5 ml vaniljeekstrakt

•40 g rå kakaopulver

Sådan gør du:

1. Forvarm ovnen til 175 grader.

2. Bland havregryn, kokosflager, hakkede nødder og chiafrø i en stor skål.

3. Smelt kokosolien ved lav varme, og tilsæt derefter manukahonning, vanilje, salt og kakaopulver.

4. Hæld de våde ingredienser over de tørre, og rør godt, så det hele bliver blandet grundigt.

5. Fordel blandingen på en bageplade og bag i 20 minutter. Tag det ud af ovnen, og rør godt rundt. Bag yderligere i 10 minutter, indtil granolaen er ristet. Hold øje med, at det ikke brænder på – den mørke farve kan gøre det svært at se, om det er færdigt.

6. Lad granolaen køle af og nyd den som morgenmad eller snack!

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...