Så er det her og nu, at du kan blive en af de fem heldige vindere af den parfume, som jeg har skrevet en mindre føljeton om de seneste dage – og ja jeg indrømmer det, jeg lod mig gribe af Viktor & Rolfs finurlige univers og skæve måder at angribe skønhedsverdenen på. Måske er du også blevet grebet (måske endda så meget, at du allerede har været forbi Magasin efter duftsample) og har lyst til at vinde din helt egen BonBon-parfume lige her. Jeg har nemlig fået lov at sætte hele 5 BonBon Eau de Parfum 50 ml (værdi 725 kr. pr. styk) på spil her på skønhedsbloggen, og det er blot at kaste sig ind i kampen. Da Viktor & Rolf skulle skabe duften, købte de alt det slik, de overhovedet kunne få fingre i fra Paris’ slikbutikker. Det var for at finde lige præcis dén karamelnote, der gjorde BonBon til noget helt særligt. Alt, du skal gøre, er derfor at skrive en kommentar her nedenfor indlægget om dit yndlingsslik og hvorfor det er helt særligt. Det skal du gøre senest onsdag den 4. juni 2014, hvor vi finder de fem heldige vindere. Hvem sagde at slik ikke rimer på modeverdenen?
225 Kommentarer
maria suzette vergmann
28. maj 2014 kl. 15:49Uhhhh det er altså lakrids…. lakrids med chokolade rundt om.. dét gør mig simpelthen lykkelig helt indeni- længere er den bare slet ikke 🙂
Pernille Reenberg
28. maj 2014 kl. 15:56Mmm… Chokolade. Jeg ELSKER chokolade. Det gør mig så dejlig glad
HelleV
28. maj 2014 kl. 16:09Åh det må være p-tærter! Er vild med kombinationen af mørk chokolade, den søde hvide nougat og de sprøde peanuts …og nu har jeg så helt vildt meget lyst til p-tærter midt i min nul sukker uge. Håber at denne slikparfume kan kompensere for manglende sukkerindtag(;
Heidi
28. maj 2014 kl. 16:09Jeg elsker skum i alle afskygninger fordi det er blødt og smager lækkert 😉
Rebecca Drabe
28. maj 2014 kl. 16:10Mit yndlingsslik er Tappsys fra Katjes (yes, yes, yes 🙂 )
Det er en god kombination lakrids, skum og lidt vingummi, hvilket er perfekt for en ubeslutsom pige som mig 🙂
Sarah Johansen
28. maj 2014 kl. 16:10Mit yndlings slik er vingummien som hedder ”Røde Hunde”, jeg elsker de vingummier, fordi da jeg var yngre tog min rigtigt gode veninde og jeg altid i biffen med masser af røde hunde, så hver gang jeg får sådan en vingummi giver det mig en reminder om en skøn tid 🙂
Katrine
28. maj 2014 kl. 16:10Chokolade
Karina Kristensen
28. maj 2014 kl. 16:12My all time favorite er…. Bridge Blanding, som jeg køber alt for ofte. Skøn “mormor” slik, som minder mig om en svunden, tryg og skøn tid.
Ida Nielsen
28. maj 2014 kl. 16:12Hvinende surt slik. Sådan noget hvor man kun kan spise tre stykker og så gør munden ondt. Lidt lige som ananas. Det tricker et eller andet, samme fornemmelse af “puha, det er ubehageligt, lad mig gøre det igen” som chili og vilde rutsjebaner 🙂
Anita
28. maj 2014 kl. 16:12Toms Skildpadder, og gerne kolde 🙂
Christina Petersen
28. maj 2014 kl. 16:13Som studerende er den bedste stund om formiddagen, når jeg giver mig selv den første pause med en god kop kaffe og et stykke CHOKOLADE…mums….nydelse og kærlighed til mig selv<3
Lærke Bjorholm
28. maj 2014 kl. 16:14Mit yndlingsslik er god mørk chokolade med nødder. Mærket er underordnet, så længe kvaliteten er i top, så jeg får kombinationen af chokolade-sødhed og nødde-knas på en gang. Det er en lifesaver, og jeg har klaret mig godt til alle eksamener hvor jeg har haft det med, så det må bringe held 🙂
Karen Blum
28. maj 2014 kl. 16:14Jeg elsker alle former for skumslik – jo mere kunstig farvestof og smag jo bedre. Og så er jeg vild Sismofyt-bolsjer, fordi de er så stærke og skøre på samme tid 🙂
Mai Odgaard
28. maj 2014 kl. 16:17KLART flødekarameller — gerne i en skøn forening med mørk chokolade <3 Det tror jeg altid, jeg kan spise. Derfor er det noget særligt. Der findes jo oceaner af læksi slikvariationer, jeg godt kan lide, men ikke alle typer har jeg altid lyst til at sætte bisserne i. Men altså, flødekaj.. Han er altid en god kammerat 😛
Bente
28. maj 2014 kl. 16:17Chokolade og marcipan
Lene
28. maj 2014 kl. 16:19Jeg er vild med lakrids med chokolade. Det er en fantastisk kombination 🙂
Pia Hansen
28. maj 2014 kl. 16:22der er altså ingen der kan lave parfumer som Viktor & Rolf , det er og har gennem mange år været min favorit mærke indenfor parfumer <3
mit ABSOLUTE YNGLINGSSLIK ER FLØDE KARAMELLER!!!
ud over smagen, som er smaskende lækre og rigtige gode karameller er lavet så bløde at de ikke trækker plomber med ud og smagen af dem fylder hele munden , ja selv efter man har spist dem Mmmmmmm
min datter og jeg laver indimellem selv vores egne karameller, og vi elsker det 🙂
Birgitte Fønss Krolmark
28. maj 2014 kl. 16:23Jeg ææææælsker at stå og indånde duftende i en rigtig gammeldags slikbutik, men min favorit er og bliver ren mørk chokolade!!!
Kirsten V
28. maj 2014 kl. 16:23Hvis jeg vinder denne skønne parfume fra Viktor & Rolf skal det fejres med Lakridskonfekt. Det smager bare dejligt, især de runde med sort lakrids i midten, og derefter de brune, så de hvide dobbeldækkere…….:-)
Jeg håber meget at jeg er heldig for en gangs skyld 🙂
Louise W.
28. maj 2014 kl. 16:24Uh den er svær. Generelt synes jeg, at slik gør sig godt i kombinationen. Med favoritterne må være lækker mørk chokolade og syrlige vingummier.
Birte
28. maj 2014 kl. 16:24Må indrømme, at jeg er en stor “slikmund” og spiser næsten alle slags slik, så det vil da være dejligt at vinde…. for den skader jo ikke tænderne 🙂
Ann Petersen
28. maj 2014 kl. 16:26Chokolade er mit narkotika, ææælsker det. 😉 Elsker mørkt, lyst, hvidt, jeg tager det hele. Mums 🙂
Ea Ancher
28. maj 2014 kl. 16:27Mit yndlingsslik er kakaotoppe. De er så søde, at det knaser mellem tænderne, og alle sukkerdepoter fyldes op øjeblikkeligt – de er verdens bedste sukkerfix!
Mie Skriver
28. maj 2014 kl. 16:28Surt slik, fordi det sætter gang i mundvandet og chokolade fordi det er godt til ganen:-)
Vil virkelig gerne vinde! Elsker duften af alt sødt!:-)
Metteline Lykke Rasmussen
28. maj 2014 kl. 16:28Jeg elsker finsk lakrids og mørk chokolade. Og selvfølgelig alle kombinationer af lakrids og chokolade 😀 Uhm, håber, jeg vinder den lækre parfume; jeg er vild med den slags ‘gourmand’-parfumer!
Mia F
28. maj 2014 kl. 16:34Mit yndlings slik er skumbananer. Alle i min familie elsker dem og de bliver altid købt til hyggestunder 🙂
Pia
28. maj 2014 kl. 16:36Jeg ved det måske lyder en anelse frelst men intet slår det: bagte kolde mandler i en skål med hakket 62 % mørk chokolade. Det smager himmelsk og mætter samtidigt på den ikke-så-meget-dårlig-samvittighed-måden.
Karin V. Sørensen
28. maj 2014 kl. 16:38Summerbirds lakridsflødeboller
Pia K
28. maj 2014 kl. 16:40Jeg elsker “Vampyrer” fra Haribo – det er en helt fantastisk kombination af lakrids og vingummi i et stykke… og så lige et mere… og haps… så er posen tom 🙂
Bitten
28. maj 2014 kl. 16:43Åh, mit yndlingsslik – det er ligesom min yndlingsparfume. Det er jo umuligt at holde sig til bare en. Det ser ud til, at jeg har den samme smag, når det gælder slik og parfumer, nemlig de stærke, søde, krydrede og lidt skæve kombinationer. Stærk lakrids med sød chokolade, mørk chokolade med spændende krydderier, salt lakrids med søde frugter. Uheldigvis har slik det med at sætte sig på sidebenene, men sådan en skøn flaske BonBon er jo kaloriefri, så den må jeg da eje (det er jo bikinisæson :-D)
Pernille Aaby Larsen
28. maj 2014 kl. 16:47Jeg er ikke så god til lakrids og vingummi, men jeg ELSKER Summerbird chokolade 😉
Maja F
28. maj 2014 kl. 16:48Uhh, det må være chokolade:D
Sanna
28. maj 2014 kl. 16:53Mmmm, blød karamelfudge er favoritten, der bare smelter på tungen!… Fransk nougat i forrygende selskab med mørk chokolade… Mørk bounty med det bløde hvide kokosfyld… Lakridsbomber med blåbær og hvid chokolade… Flere står i kø som favoritter. Næh, er ikkeslet ikke kræsen, hvad slik angår
Carolina
28. maj 2014 kl. 16:57Peta Zetas! Den der smager af jordbær og eksploderer i munden, såååå sjovt!!! Man føler sig som et lille barn igen
Sanne Andersen
28. maj 2014 kl. 16:59Jeg elsker alle kombinationer af chokolade og lakrids. Og så elsker jeg Super Flyers 🙂 mums
Maria
28. maj 2014 kl. 17:00UUUUUUh chokolade – det gør mig lykkelig! Elsker den cremede konsistens. Bare synet af en plade rittersport kan få mig helt i hopla. – Jeg spiser kun chokolade om fredagen, men når jeg gør det, så er dte med STOR nydelse.
Mai P.
28. maj 2014 kl. 17:02Faktisk har jeg ikke rigtig noget ynglingsslik da jeg kan lide alt med sukker. Dog har jeg en svaghed for bland selv slik. Det vækker minder frem da jeg som barn måtte snolde for 2 kr og man sagde til damen..og så vil jeg gerne have 25 øre af den der og 25 øre af den der. Og som voksen syntes jeg bare at det er sjovt at kunne få lov til at snolde for mere end 2 kr og give den gas og ende med at have slik til en hel mdr. Ellers har jeg også en svaghed for Bon Bon’s kloakslam. Kombinationen af det syrlige og lakridspulver er bare dejlig ; )
Lene B.
28. maj 2014 kl. 17:03UHM, mit yndlingsslik er helt klart Johan Bulow lakrids A, den smager SÅ godt. Ellers er jeg mest til en hjemmebagt kage, og min favorit er æble/kanelkage med lakridschokolade, uhm
smil Lene :0))
http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/
Birna Lambaa
28. maj 2014 kl. 17:05(Næsten) al slik er min yndlingsslik! Men mine absolutte favoritter er chokolade og salmiak lakrids, og det allerbedste er kombinationen af de 2 – simpelthen fordi det gør mine smagsløg og mave glad 🙂
Mona Rasmussen
28. maj 2014 kl. 17:06Da min mor ventede mig, var hun besat af lakrids. Hun spiste piratos hver dag, og det må være derfor jeg er en lakrids elskede kvinde. Alle former for lakrids. Bløde, hårde, søde, salte og som fudge. Chokolade er også lækkert, og en kombi af chokolade og lakrids er bare perfekt. 🙂
Nu er jeg selv gravid, for anden gang, og hvad tror I jeg har cravet? Jep, saltlakrids. 😉
Karen Therkildsen
28. maj 2014 kl. 17:08Tilpas bløde/hårde karameller, alle smagsvarianter, og opdagede så sent som i går en ny hindbær-is tilsat lakrids….. 🙂
Lise
28. maj 2014 kl. 17:15Engelsk lakrids, men er desværre svært at opdrive, så må jeg i stedet ty til Salte fisk, chokolade , specielt flødechokolade er også lækkert, men sidebenene har ikke godt af det
Lise Andersen
28. maj 2014 kl. 17:17Det lyder som den mest fantastiske duft ever … Jeg eeeeelsker alt sødt, og varierer gerne, men mine favoritter er fyldt chokolade og lakridsmandler af god kvalitet. Nå, ja, og slik smager allerbedst når jeg er alene, og har det hele for mig selv, slurp ;-P
Julia
28. maj 2014 kl. 17:18Mit yndlingsslik er haribos ferskener eller smølfevingummierne
Noah
28. maj 2014 kl. 17:24Summerbirds flødeboller! De er fantastiske hver og en! Jeg kan ikke gå forbi deres butikker, uden at købe mindst en 😀 De er små himmerigsmundfulde 😉
God sommer 😉
Winnie
28. maj 2014 kl. 17:25Mørk chokolade er min favorit, og især rundt om “skum” nemlig Summerbird`s flødeboller! lækkert 😉 🙂 😉
Nadia Jensen
28. maj 2014 kl. 17:28skittles de er bare fantastiske både sours og de klassiske.. de både dufter og ser fantastisk godt ud.. og så bliver man bare i godt humør af alle de farver..
Louise
28. maj 2014 kl. 17:28Årh, jeg hader slik, det smager så grimt, men dufter så godt. Til gengæld kan jeg ikke stå for brownies og macarons <3
Beate
28. maj 2014 kl. 17:29Choklade og saltlakrids. Og det allerbedste er, når de to lækkerier er kombineret. Det søde og det salte er som skabt til hinanden. Og NU bliver jeg næsten nødt til at løbe ned og købe en Yankie Bar med lakrids. Nammenam!
Dorte
28. maj 2014 kl. 17:29A Lakridser fra Johan Bülow uhmmmm
Anette Ø
28. maj 2014 kl. 17:31Lakridsmandler, jeg bilder mig ind at de er sunde, mum.
Anne H
28. maj 2014 kl. 17:37Jeg har ikke ét bestemt stykke slik, som slår alle de andre. Til gengæld har jeg en yndlings slik-farve. Jeg spiser kun rødt slik (hurra for bland-selv). Jeg ELSKER en pose fyldt med rød vingummi, lyserødt skum, pink dronninge mandler og meget mere. Duften af jordbær, hindbær, melon, og alt muligt andet sødt er slet ikke til at stå få, så jeg tænker, at en parfume i en rød flakon baseret på slik må være lige noget for mig 🙂
/Anne
Irene Nielsen
28. maj 2014 kl. 17:40Skum i alle varianter og gerne med chokoladeovertræk. Man kan få utallige skumdimser, og det er min klare favorit.
Line
28. maj 2014 kl. 17:40Piratos. Stopper ikke før mit blodtryk er helt i vejret 🙂
Marie Lassen
28. maj 2014 kl. 17:42Is – af den næsten sensuelt lækre italienske slags
Irene Nielsen
28. maj 2014 kl. 17:43Jeg kan ikke lade være med at kommenterer Mai P. s kommentar om 25 øres ting. Jeg kan nemlig også huske fornemmelsen af at stå og vælge men jeg valgte bare 5 og 10 øres ting da jeg var barn 🙂 uhm
Jenny Clausen
28. maj 2014 kl. 17:45chokolade, og tror det er fordi når jeg spiser det føler jeg en momentan glæde, er nok det der serotonin, eller hvad det hedder det der lykkestof der bliver aktiveret:-) krydser fingre for en dejlig ny parfume.
Lise Friis
28. maj 2014 kl. 17:46Mit yndlingsslik er Evers flødetabletter. De minder mig om min morfar, som altid havde en pose af disse i handskerummet. Så fik vi et, når vi var ude at køre og i familien kalder vi dem faktisk “morfar-bolsjer” 🙂
Louise Teller
28. maj 2014 kl. 17:46LAKRIDS I ALLE AFSKYGNINGER
– simplethen fordi det gør mig glad
Tine L
28. maj 2014 kl. 17:49Jeg er begejstret for mørk chokolade med marcipan af den gode slags som Summerbird. Men det der med, at man bliver mættet af få stykker lækker chokolade, det holder altså ikke helt hos mig… 😉
Anja
28. maj 2014 kl. 18:04Dronninge mandler, så klart! Total girly med sin fine pink farve, knasede overflade, bløde chokolade og til sidst en “sund” mandel… & fordi de minder den mig om barndommen, med besøg hos mormor som altid havde dem opbevaret i fine krystalskåle
Stine
28. maj 2014 kl. 18:05Jeg kan rigtig godt lidt skumbananer, både at spise dem og bruge den til varm kakao: http://carletti.dk/Drikke-811.aspx?M=News&PID=4412&NewsID=27
Naomi L.
28. maj 2014 kl. 18:05Chokolade som kan spises alene og bruges i stort set alt; is, kager, chili con carne, på brød og i yoghurt m.m.
jette tholstrup jensen
28. maj 2014 kl. 18:09Jeg elsker bolcher med stærk salmiak indeni, og lækkert chokolade ❤❤
jette tholstrup jensen
28. maj 2014 kl. 18:12Jeg elsker bolcher med stærk salmiak indeni, og lækkert chokolade ❤❤
Jytte
28. maj 2014 kl. 18:16Jeg elsker luksus slik. Syltede orangegrene med chokolade overtræk. Det er dekadent og skønt. Eller amarkiks til en helt almindelig dag
Sara A
28. maj 2014 kl. 18:18Min yndlingsslik er netop karamel! Min farmor plejede at have små karameller i farverige papir stående i en lille porcelænsskål på sit smykkebord. De var så fine og passede rigtig godt ind blandt hendes smykker og læbestifter (og andre produkter). Selvom de så skønne ud, så var det nu mest smagen af de lækre karameller der fristede os børn! Hvis en perfume kan dufte ligeså godt, så må jeg bare have den! 🙂
birgitte linstow
28. maj 2014 kl. 18:30Jeg er fresh og vil meget gerne vinde duften a la caramel 🙂
Lissi Sejbak
28. maj 2014 kl. 18:35Lige for tiden er det skolekridt (^;^)
anne-marie bruun
28. maj 2014 kl. 18:36I lOVE BEAUTY-slik…… og det lover jeg dig, kære Charlotte, den kommer ikke i min støvsuger. Kunne ikke drømme om at komme slik i støvsugeren, kun gamle parfume rester, det ved du 🙂
Marlene Høj
28. maj 2014 kl. 18:36Jeg er desværre vild med det meste slik, men chokolade, Brio karameller, Poletter og Røde Hunde har en speciel plads i mit slikhjerte 🙂
Simone Kristina Jørgensen
28. maj 2014 kl. 18:46Mit ynglingsslik er mørk chokolade med fransk nougat er helt pjattet med den fra marabou premium. Men den er lidt farlig, når man skal passe på kalorier, så hellere en lækker duft, at blive afhængig af for den feder nemlig ikke 😀
Lene Braarup Kristensen
28. maj 2014 kl. 18:46Jeg er vild med flagermus, kombinationen af lakridssmag og vingummi og så mørk chokolade med nødder.
Malene
28. maj 2014 kl. 18:46chokolade er jo nærmest en råvare, så yndlingsslik må blive de blå pollyer, mørk chokolade og skum, uhm
Dorte Slouborg
28. maj 2014 kl. 19:05Det er økologisk mørk chokolade 70%, – som jeg nyder 4 stykker af hver aften, – til en god kop the og min ynglingsserie 😉 og det er særligt fordi det gør mig i godt humør! 🙂
Trine Petersen
28. maj 2014 kl. 19:06Ihhh… nå så må jeg ud af mormor skabet… Anton Bergs likør flasker… hvad kan dog være bedre end sprut og chokolade SAMMEN 😀 ja ja ok Konnerups hvide chokolade med lakridsrod og hans stærke salmiaklakridser med chokolade er jo også ÅHHH suk.. nå ja og skildpadder… og skumbanener… fransk nugat… chokofanter… de er dælme også gode og… rigtig rigtig mørk mørk mørk god chokolade 85% nå ja Sneakers de er jo også gode <3 og ja de der sommerfuglevingummier med skum på den ene side og lakrids i midten de er GODE og… draculapiller… og NEJ NEJ NEJ det stikker helt af… 😀
Anne Vibeke Westerberg
28. maj 2014 kl. 19:30Mit yndlingsslik er lakridshatte. Klassiske, cool, sorte hatte. Black is the new black og de går aldrig af mode.
Connie A
28. maj 2014 kl. 19:32Elsker mange former for slik 😉 men nok mest chokolade ♡ marcipan brød og Marabou med appelsin krokant 😀
Line
28. maj 2014 kl. 19:34Hjemmelavede flødekarameller, fordi de emmer af hygge og højtid!
Susan Dalgas
28. maj 2014 kl. 19:37Det må helt klart være chokolade! og hvis det er med nougat er det helt perfekt! mums 😀 og og og lakrids med chokolade omkring er også bare godt! 😀
Nanna Sal
28. maj 2014 kl. 19:44Elsker slik. Men hvis jeg skal vælge må det være syrlinger, de er tilpas søde og sure og det er bare lige mig !
Sanne
28. maj 2014 kl. 19:55Møøøørk chokolade: gerne Lind eller Valrhona (spiser ca en halv plade om dagenog bilder mig ind, at det gør mig godt)
Fru Striib
28. maj 2014 kl. 19:57Elsker de der runde lyserøde, hvide og lysegrønne chokolade kugler med Mint indeni. Hold nu op jeg kan knupse mange❤️
Generelt reder chokolade med Mint min dag
Anne Dorthe
28. maj 2014 kl. 20:01Helt klart chokolade med nødder eller mandler. Fordi det er en fantastisk blanding af sødt og knas 🙂
Rikke
28. maj 2014 kl. 20:02Astronauter, tror jeg, de hedder…En skøn blanding af lakrids og vingummi…Røde og sorte, bløde og tilpas i størrelsen 🙂
hellep
28. maj 2014 kl. 20:10salt lakrids i alle afskygninger….ere ikke kræsen;-)) Eller en daddel med mørk shokolade indeni..mums!!
Kirse
28. maj 2014 kl. 20:16Jeg tror ikke man kan købe det mere, måske derfor, at bare tanken får mit mundvand i høj oktan svingninger. Lossepladsen fra Bon Bon land. Ahhhhh
Maria Ørum
28. maj 2014 kl. 20:18Jeg hopper med på chokoladevognen, eeeelsker chokolade i alle tænkelige afskygninger 🙂
Inga Sejane Hansen
28. maj 2014 kl. 20:25uhmmm Det er hindbærmandler fra Summerbird. De er nemlig dragéeret med nougat og lys chokolade og vendt i granulerede hindbær…aihh hvor de gode, også deres mandler med lakrids eller lemongrass mums mums..!
Helle Rick
28. maj 2014 kl. 20:40LAKRIDS. Tror jeg er afhængig af det. Jeg har altid lakrids i huset. Salt, sød, med chokolade eller i mad. Jeg bliver så glad af lakrids 🙂
Ditte Christoffersen
28. maj 2014 kl. 20:41Jeg elsker vingummi flagermus fra Haribo. Da min søster og jeg var børn, ristede vi dem over stearinlys, det smagte dengang himmelsk. Idag foretrækker jeg dem direkte fra posen. Men sådan en flagermus er bare god smag og skønne minder:-)
Sofie
28. maj 2014 kl. 20:41Der er intet bedre i min verden end chokolade og karamel. Blød karamel og chokolade i alle former og mix er det bedste. Intet mindre. 🙂
Mette L T
28. maj 2014 kl. 20:44Lækker præmie 🙂
Min favorit er lakrids i kombinationen med chokolade – særligt Johan Bülow gør det godt!!!
Krydser fingre for mit held.
Kristina K
28. maj 2014 kl. 21:06Chokolade gør mig og min mave glad.
Camilla haastrup
28. maj 2014 kl. 21:06Der er ingen tvivl, det er og bliver Johan Bülows lækre lakrids.
Lena H
28. maj 2014 kl. 21:08Jeg er en chokoladegris 🙂 Jeg elsker chokolade i alle dens afskygninger – hvid, mælk, mørk, med lakrids, med karamel, med nødder …. Chocolate doesn’t judge, chocolate understands
Maja Brøndbjerg
28. maj 2014 kl. 21:13Matador Mix, en klassiker…
Susanne nielsen
28. maj 2014 kl. 21:20De gule mandler fra sommerbird og Johan bulows b mums det er lækkert
Rie Ravnholdt Frederiksen
28. maj 2014 kl. 21:24Min ynglings slik er de vingummier der hedder røde hunde – de smager fantastisk og her en god konsistens
julie sophie
28. maj 2014 kl. 21:33Skumbananer er noget af det bedste jeg ved, der findes bare ikke så meget andet i denne smags nuance og så er skum konsistensen genial, mmmm rigtig sommerslik;)!
laila bindzus
28. maj 2014 kl. 21:34hej
lige fortiden er min ynglings slik sure vingummier, ellers har jeg også en stor hang til salt lakrids , og ja lige nu då jeg ligger syg med ondt i halsen er det blå wick , så jeg er til lidt af hvert .
hilsen laila
Laura
28. maj 2014 kl. 21:34Mit yndlingsslik må være skumbananer, det minder mig om bland selv slik og da jeg var barn 🙂
Henriette
28. maj 2014 kl. 21:39De der røde nogle med sukker på… Krudtugler tror jeg de hedder! Mmm…
Kh Henriette // http://www.blondinemor.dk
Malene Vestergård
28. maj 2014 kl. 21:51Lakrids. Alle nuancer heraf. Blød, fast, salt, mild og dem med chokolade.
Maria Seidelin
28. maj 2014 kl. 21:53Uden tvivl lakrids da det kan være sødt, stærkt, rundt, skarpt, surt… Lakrids kan smage på alle måder – så der er til enhver lejlighed, elsker det ❤️
Tina Lønsted
28. maj 2014 kl. 21:58Lakridspiber går man aldrig fejl af og så sætter de gang i systemet, så jeg er sikker på de slet ikke feder 😉
Fiorella Sparta
28. maj 2014 kl. 22:00Jeg har altid elsket chokolade og lakrids. Og nu kan man pludselig købe en lækker kombination af begge dele i de fleste butikker. Mums. Noget af det bedste der nogensinde er opfundet. Sender kærlige tanker til islændingene der vist nok kom først med ideen
Kian
28. maj 2014 kl. 22:19Helt klart chokolade – jo mørkere jo bedre…
Line Pedersen
28. maj 2014 kl. 22:35Summerbird flødeboller i alle afskygninger !! 🙂
Annemarie Lykke Larsen
28. maj 2014 kl. 22:45Djungle Wrål uhhhh de er gode 🙂
Denise Pedersen
28. maj 2014 kl. 22:58Min yndlingsslik er skumfiduser 😀 Gerne over bål 😉
Annette
28. maj 2014 kl. 23:18Jeg kan lide meget forskelligt slags slik. Faktisk så har jeg det med slik som med parfumer: mine “smagsløg” skifter hele tiden. Lige som jeg aldrig bruger den samme parfume hver dag (hele tiden), er det heller ikke den samme slag slik, jeg spiser “hele tiden”. Men chokolade er altid godt 😉
Tina J.
28. maj 2014 kl. 23:29Chokolade, og helst hver dag. 🙂
Kamilla Sund
28. maj 2014 kl. 23:31Umm. Lakridskugler med chokolade omkring er et sikkert hit. Ellers dejlig blød engelsk fudge!
Minela
28. maj 2014 kl. 23:39Jeg elsker næsten alt slik (men spiser det sjældent). Alt lige fra vingummi til lakrids og til karameller, så bland-selv slik er en sikker vinder hos mig 🙂
Christine
29. maj 2014 kl. 00:05Mit “yndlingsslik” er chokolade skum svampe!
De ik til at opdrive andre steder end hos biografen.
Så det gør det altså også lige til noget “ekstra-vagant”, at man ikke altid lige kan få det,
og når man så endelig har mulighed for at guffe dem, er det så i biografens mørke. 🙂
Lene Voetmann
29. maj 2014 kl. 00:17Hhmm det må næsten være lakridsmandler fra Summerbird, så meget smag og god konsistens.
Men er man i holland skal man jo have deres stærke bolcher a la tyrkiske peber. Og er man i GB choclat eclair 🙂
Helene
29. maj 2014 kl. 00:48Saltlakrids! Det smager fantastisk og bare et enkel stykke kan gøre det af med sukkertrangen, og så er det noget, ikke ret mange andre end Danmark forstår sig på 🙂
Jannie Rasmussen
29. maj 2014 kl. 00:56Helt klart dronningemandler – de er pink og feminine, og så føler man ikke, at man synder helt så meget, når der er mandler inden i de smukke sprøde skaller:-)
tauser
29. maj 2014 kl. 02:57Toms skilpadder er rigtig lækre, også som fylde i desserter.
Eva Sørensen
29. maj 2014 kl. 06:49Jeg er en chokoladepige, det må jeg indrømme. Absolut favorit hvis jeg VIRKELIG skal forkæles, er marcipan, gerne med cognac i, og mørk chokolade. Der er en vis lykke følelse lige der=)
Tanja Olesen
29. maj 2014 kl. 07:10Hej Charlotte. Hvor ville det være dejligt at gå sommeren imøde med en smuk ny parfume. Jeg elsker lys chokolade og meget gerne med nougat. Det er det bedste. Rigtig god sommer til jer alle .
Katrine B
29. maj 2014 kl. 07:11Uden tvivl lakrids (selvom chokolade også står højt på favorit-listen). Har rejst i snart fire måneder, og jeg glææder mig til snart at få rigtig dansk lakrids igen 😉
Mia Clément
29. maj 2014 kl. 08:12Da jeg var barn, tog min elskede mormor mig altid med ind til Sømods Bolcher når vi havde været inde på Amalienborg Slotsplads og vinke til Dronningen på hendes fødselsdag. Den dag i dag er jeg altid forbi Sømods når turen går til København. Favoritten har alle dage været Althea-bolchet. En gylden klump af velsmag som smager himmelsk…
Lis Ahlstrøm
29. maj 2014 kl. 08:49Hmm man skal kun vælge en slags ynglingsslik……den er svær……elsker lakrids-vingummi-syrligt slik og chokolade……men når man kun må vælge en slags så må det være vampyrer….ummmm de er gode 🙂
Hov jeg glemte da også IS
Rikke Bisgård Sørensen
29. maj 2014 kl. 09:47Jeg er noget så vild med M&Ms Peanuts 😀 Måske også lidtttt for vild med 😉 Min popo mener vist ikke, at jeg burde spise flere 😀 Ellers har jeg fået en forkærlighed for Mols Bolcher. De er bare fantastisk gode 🙂
Kh Rikke
Helle
29. maj 2014 kl. 10:03“Bland-selv-slik” fordi det er sjovt og fedt at kunne være mega selektiv og KUN vælge det, JEG har lyst til lige præcist den dag!
Michelle
29. maj 2014 kl. 10:30Johan Bülow’s lakridser med chokolade omkring. Særligt love er min absolutte favorit. Den gør bare livet lidt smukkere, min mave lidt gladere og er bare en lille rund kugle af lykke. Glæder mig meget til at dufte til bonbon! Den lyder så spændende!!
Line Høj
29. maj 2014 kl. 10:35Jeg elsker M&Ms med peanuts! Man bliver så glad af alle farverne, og hvad kunne være bedre end knasende chokolade og nødder? 🙂
vivian
29. maj 2014 kl. 10:49Der er intet som en rigtig god mørk chokolade. Det kan være en plade med mørk chokolade enten ren eller med smag af alverdens lækkerier. Der kan være smeltet chokolade som man dypper frisk frugt i. Det kan også være en lækker bodyscrub med chokoladeduft. Der kan være nødder dækket med mørk chokolade eller det kan være chokoladen til en lækker kop the eller et glas bobler. Men jeg bestemt heller ikke typen der siger nej til et stykke fyldt chokolade. mmmh. Jeg vil dog hellere dufte af sexet karamel end chokolade og sikken et univers de har skabt! Fortryllende ^^
Nadia
29. maj 2014 kl. 10:55Mit yndlingsslik er klar pariserhjul fra Pingvin. De minder mig om da jeg var lille og mine forældre lod mig komme ned i kiosken og vælge én pose slik om lørdagen. Og når man ikke har mulighed for at rejse til Paris i tide og utide, som må man drømme sig væk ved at spise et par pariserhjul!
Annesofie Kjeller Larsen
29. maj 2014 kl. 10:56Nu blir jeg sliksulten og jeg har endu ikke fået min morgenmad 😀 Chokolade med mandler/hasselnødder og nougat – Toffifee! Uhm… Jeg er ikke til at stoppe før æsken er tom 🙂 Lakridspiber, skum og karameller (lange Jan) er også blandt mine favoritter 🙂
Parfumen lyder lækker, krydser fingrene xxx
Kh
Annesofie
Marie Sørensen
29. maj 2014 kl. 12:21Reese’s Peanut Butter Cups! Kan slet ikke stå for kombinationen af den søde mælkechokolade og det salte peanutbutter i den lille tærtestørrelse, som man altid for klistret rundt på fingerene pairet til trods. Desuden vækker den minder om et fantastisk år i USA som udvekslingsstudent. Jeg går ofte og overvejer udviklingen af det ultimative stykke chokolade med så mange smags- og sanseindtryk som muligt: mørk chokolade med kraftig cacaosmag, nødder for knas, havsalt eller peanutbutter for salt, karamel for det bløde og blåbær for den sarte smag af frugt og lidt syre. Den må jeg sætte i produkton en dag, hvis ikke andre kommer mig i forkøbet;-)
Greta Irene Daugaard
29. maj 2014 kl. 12:31Hvad er bedre end et stk . af Beiers mørke chokolade med lidt bønner i bunden. Det er det mest lækre chokolade jeg har fået til dato. Ej at forglemme en rigtig god vanilleis med rigtig tyk mørk chokolade over. Uhm.
Christina Lyng
29. maj 2014 kl. 13:01Jeg elsker “grævlinge”, der er små stænger med mint i den ene ende og lakrids i den anden.
Helle Dannemand
29. maj 2014 kl. 14:09Jeg elsker som rigtig mange andre chokolade – især nougat. Og så har jeg en stor svaghed for Skittles – især de sure, som er lidt ru udenpå, så ganen er fuldstændig ødelagt, efter at man har konsumeret sådan en hel pose… 🙂
Anette Bang
29. maj 2014 kl. 14:33Jamen marcipanbrød er da det bedste……
Miss.T
29. maj 2014 kl. 15:05Alt slik som er surt og farverigt er min favorit. Du ved, sådan noget giftigt stads man synes børn bør holde sig laaaaangt væk fra – MUMS, siger jeg bare.
Og så er en lækker plade mørk chokolade fra Valrhona lige i skabet hos mig.
betina jensen
29. maj 2014 kl. 16:04friske dadler er slik for mig og så bilder jeg mig selv ind at det er sund slik også selvom at en æske sjældent holder mere end 2 dage. frugtsukker gør godt i maven 😉 betina
Chanette J
29. maj 2014 kl. 16:33Jeg får helt lyst til at synge Pyrus’ sliksang, men skal jeg koge det ind, så er det is og chokolade. Især chunky monkey fra Ben&Jerrys, og Toffifee. Men den rene forkælelse er nu flødeboll(er) fra Summerbird med lakridsskum <3
Camilla H
29. maj 2014 kl. 16:42Jeg ELSKER bare lakrids – det er i stort set alle afskygninger 🙂
Lige nu er det lidt et pres for jeg er gravid og lider af halsbrand – og til halsbrand går lakrids bare ikke møg godt :O
Sofie Elisabeth
29. maj 2014 kl. 17:28Det må være bon bon lodsepladsen. Det er bare mums!
Betina Andersen
29. maj 2014 kl. 17:33Karameller.. i alle afskygninger….særlig svaghed for de helt bløde af slagsen, men elsker også mint karameller….mums
Har kørt anti sukker i snart 2 år, ingen slik og ingen kage, det eneste jeg virkelig savner er en karamel i ny og næ…så pyt med at mine tænder har nået en alder hvor det ikke er så smart….
Eva B
29. maj 2014 kl. 19:25Jeg eelsker altså sådan nogle firkantede, hårde karamelting. De fåes i enhver slikblandebutik. Har storstoppet dem i posen uden nogensinde at overveje, hvad de hedder.
Men de er bonbon !
Sissel
29. maj 2014 kl. 19:49Lakridskonfekt, men det skal helst være lige præcis det stykke konfekt, der har blå sukkerkugler på 😉 De fås desværre ikke i separate poser, men det er måske netop det, der er en del af tricket – det er det specielle, der smager godt, men kombinationen af lakrids og de små kugler er nu også helt uovertruffen.
Dottekvot
29. maj 2014 kl. 21:26Jeg eeeelsker Mentos! De originale mint; ikke de andre. Sådan et par stænger Mentos kan jeg kværne på få minutter. Elsker den knasende hvinende søde fornemmelse. Giver oven i købet god ånde…bilder jeg mig ind!
Marie-Louise jønsson
29. maj 2014 kl. 22:44Jeg elsker chokolade med lakrids. De to ting går bare op i en højere enhed mums 🙂 ml
Jane Rønsted Tvede
29. maj 2014 kl. 22:56Elsker hvid Chokolade og sød lakrids som er mit ynglings slik <3 det smelter i munden og kan ikke stoppe igen når man først får begyndt <3
en super flot præmie der er på højkant og kunne godt tænke mig at være blandt de 5 heldige vinder <3
H Jensen
29. maj 2014 kl. 23:05Twister fordi de smager godt man kan sidde og bide og nyde bid for bid. 🙂
Som jeg jeg vil nyde denne duft fra dråbe til dråbe. 🙂
Krydser finger for jeg er heldig med en twister i munden.
stine
29. maj 2014 kl. 23:13Sikke en smuk flaske – jeg krydser fingre 🙂
Anne S
29. maj 2014 kl. 23:17Skumfiduser og blød lakrids!
Pia Rotbøl
29. maj 2014 kl. 23:48Altså jeg kunne jo fortsætte i timer, for jeg har nok verdens sødeste tand 😉 men absolut ynglings slik må være guldkarameller, skarpt forfulgt af Djungelvrål, lakridsbolscher og rigtig italiensk is 🙂
Stine
30. maj 2014 kl. 06:45Haribos grammofon plader, som nu hedder Rotella, er bare det bedste.. Og de skal spises helt bestemt -og den gør altså en forskel.. De skal rulles ud og så spises som en lang snører.. Mmm, blir helt lækkersulten.. Men så kan jeg jo -forhåbentlig- blive forkælet med lidt slikduft i stedet 🙂
-Stine
Maria Larsen
30. maj 2014 kl. 08:23Mørk chokolade er klart min favorit og is. Elsker at nyde ren mørk chokolade om eftermiddagen eller aftenen, og kan gå og glæde mig til at smage en ny variant.
Is er jo fantastisk, specielt om sommeren sammen med familien når man kommer forbi en isbar. Det er skønt at sidde i solen og nyde de mange forskellige smage og glade ansigter :-).
Gitte N.O.
30. maj 2014 kl. 09:08Det bedste slik jeg ved er en skål mandler, paranødder og rosiner el. tranebær med en lille smule hakket mørk chokolade – uhmm 🙂 Og hvis man så tilsætter et glas rød- el. portvin, så bliver det ikke meget bedre i min verden 😀
F. Madsen
30. maj 2014 kl. 09:09Skolekridt har jeg altid syntes var godt. Men når der var bland-selv-slik i biografen, så gjaldt det om at tage masser af skumfiduser med chokoladeovertræk, så jeg kunne få masser af slik med dejlig smag til ikke alt for mange penge.
Dorthe
30. maj 2014 kl. 09:13Uden tvivl chokolade og gerne med marcipan… 🙂 Har netop født og må indrømme at chokoladen allerede har reddet et lavt blodsukker et par gange 🙂
Birgit
30. maj 2014 kl. 09:15Det må blive lakrids…Kicks, Bülow lakrids med og uden chokolade 😉
Total rus..
Nanna
30. maj 2014 kl. 09:20Karamel og lakrids!
Karamel fordi det er så blødt og sødt, og lakrids er bedst når det er salt og ekstra stærkt.
Ulla Christiansen
30. maj 2014 kl. 09:20Umm jeg elsker slik i alle afskygninger .. Måske derfor har islandsk chokolade med lakrids i en særlig plads i mit hjerte ☺️
Malene Vester
30. maj 2014 kl. 10:02Efter jeg er blevet gravid er jeg helt vild med marabou med oreo! Det vil minde mig om denne skønne tid som jeg befinder mig i lige i øjeblikket<3 det vil gøre mig lykkelig ned i maven i mange år frem!
Sarah
30. maj 2014 kl. 10:04Trænger til at føle mig ny igen og som mit gamle selv. Denne parfume tror jeg lige kan gøre det for mig. Min mand savner også sin sexede kone tilbage. 😉
Johanne Lykke Poulsen
30. maj 2014 kl. 10:47Må man sige bland selv slik??? Ellers elsker jeg de bolcher der hedder blå ugler.
Karen
30. maj 2014 kl. 11:30Bland selv slik. Mange smage og dufte. Tænk at kunne vinde en slikparfume
Jenny
30. maj 2014 kl. 11:36Smørkarameller 🙂
Anna Hansen
30. maj 2014 kl. 12:03Helt klart lakrids. Jeg er gladest for sød blød lakrids, men kan sagtens spise alle former for lakrids 😉
Maria Bak
30. maj 2014 kl. 12:10Uha elsker flødeboller som har været på køl 🙂
Chokoladen bliver knasende sprød og skummet lidt mere fast i det – og hvis bunden er af marcipan så det ekstra mums <3
signe
30. maj 2014 kl. 12:55Sprøde trøfler MUMSENUMS!
Christine Andreasen
30. maj 2014 kl. 14:36Jeg ELSKER Katjes Tappsy… I ved nok de der bjørne hoveder med skum og lakrids. Hihi, tror kun det er børn og mig, der spiser dem. Men de er altså bare gode (selv når jeg starter 2. Pose 😉 ). Savner dem hernede. Godt karma til alle fra Uganda.
Mia
30. maj 2014 kl. 14:50Saltlakrids jo stærkere jo bedre ;o)
Tina
30. maj 2014 kl. 17:22Hvide skumpuder- helt friske så de er seje indeni uden at være tørre 🙂
Mette N.S.
30. maj 2014 kl. 17:52Hahah jeg er helt fortabt i karamelpopcorn. Det er simpelthen min livret, men jeg må holde mig selv fra at lave dem for ofte fordi de er så usunde. Øv.
Rikke Boe Jacobsen
30. maj 2014 kl. 17:55Mit ynglingsslik er marcipanbrød med nougat og pulverpadder 🙂
Maiken Rønneberg
30. maj 2014 kl. 18:08Junglevrål er noget af det bedste, perfekt størrelse og ekstra salt! Ellers er chokolade mit yndlingsslik, det var til Chokolade Festival for et par måneder siden at jeg fik åbnet øjnene for alle de lækre typer chokolade der findes, men specielt dem med nødder er jeg ekstra glad for
Tina
30. maj 2014 kl. 18:32Mit favoritslik er kombinationen chokofanter-heksehyl; og ja man skal tage én fra hver pose og spise dem samtidig! Blandingen af noget sødt blødt og salt stærkt er bare mums!! 😉
malene
30. maj 2014 kl. 21:06Hvis der er noget jeg ikke kan stå for er de de søde, bløde og sorte lakridspiber. De får englene til at synge. At de så har været udsat for “anti ryge” debat er en hel anden sag. Jeg oplevede noget sjovt i Oslo lufthavns Tax Free. Her er cigaretter og tobak gemt væk i sit eget rum …. og det er fint nok, synes jeg. Sjovt nok stod lakridspiberne i gangen ind til cigaret/tobak afdelingen ….. og ikke sammen med det andet slik. Sjovt ikke!?
Sarah Bødkergaard
30. maj 2014 kl. 21:43Piratos. Simpelthen:-)
MetteK
31. maj 2014 kl. 00:15Summerbird gigant flødeboller med overraskelse indeni – fordi de får verden til at stå stille et lille øjeblik 🙂
Julie Reich
31. maj 2014 kl. 03:14Mit yndlingsslik må være chokolade! Helst med nødder, marcipan eller andet godt men spiser alle varianter 😉
Mathilde
31. maj 2014 kl. 07:21De blå og hvide dragér, ved ikke hvad de hedder, men de er så gode! Og så dronningemandler, en pose af hver så er biografturen og fredagsslikket i hus 🙂 krydser fingre for jeg vinder 🙂
Birgitta
31. maj 2014 kl. 07:54Lakrids! Tænk man kan ligefrem trænge til det :0)
Tenna Munkgaard
31. maj 2014 kl. 09:54Min favorit afhænger af, hvad jeg lige har mest lyst til men chokolade (den mørke!), karamel (sådan en lækker, blød en med rigtig karamelsmag er aldrig af vejen) og lakrids må være mine favoritter. Og is ej at forglemme.
Jeg er nok bare glad for de søde sager sådan generelt. Og vanilleis med friske popcorn er også en himmelsk kombination ligesom kakao og popcorn er det. Mmmmm. Blev helt lækkersulten nu. Hihi.
Mette Emilie
31. maj 2014 kl. 10:29Stærk lakrids og mørkt chokolade er mine to ynglingsslik til hyggetimer 🙂
Sonja
31. maj 2014 kl. 10:31Flødeboller med marcipanbund og kokos. Helst fra Chokoladefabrikken. De er fantastiske!
Mette Glerup Kristensen
31. maj 2014 kl. 11:10Finsk lakrids.. Så fåes det ikke bedre.. Det handler om smag, tekstur, udseende og velvære <3
Lisbeth Boesgaard Mortensen
31. maj 2014 kl. 11:46Det er Tappsy fra katjes pandahovederne de er særlige for mig da de ikke indeholder kunstige farvestoffer ,
malene grove
31. maj 2014 kl. 19:17Jeg er vild med blød Finsk lakrids….elsker den bløde konsistens og den lækre “runde” smag….MUMS!!
Sofie
31. maj 2014 kl. 23:11Mit yndlingsslik er faktisk to ting på samme tid; ferskner og flagermus/vampyrer – sammen! De meget søde ferskner kombineret med flagermusene der både smager sødt og lidt salt/lakridsagtigt giver den perfekte smag 🙂
Camilla
31. maj 2014 kl. 23:29Åh, jeg elsker Truxa-stænger! De bløde, lidt seje, snoede karamelstænger kan jeg ikke nøjes med at spise én af. Jeg købte engang en hel kasse med mindst et kilo i – den var væk i løbet af en uge. I virkeligheden er jeg lidt flov over det, for jeg er normalt ret fornuftig i mine madvaner, men Truxa har en helt særlig magt over mig 😉
Christine
1. juni 2014 kl. 01:10Det må være sure vingummi eller god chokolade med en høj % chokolade..
Anne H
1. juni 2014 kl. 12:51….Finsk sød lakrids! Helst Panda. Og mørk chokolade ja! … Marcipan og nougat, hvis det er god kvalitet og ikke FOR sødt OG lakridsbåde og de dérsens lakridshjul og…. og…. og …
Marie
1. juni 2014 kl. 14:27Faktisk er det de gule ‘tygge-måner’… Kan vist desværre ikke fåes mere. De smager så godt, og minder mig om min mor, som desværre måtte tage herfra alt for tidlig. Men mindet om de små gule i hendes taske, som jeg lige kunne sidde og hapse når jeg sad bag på cyklen :0)
Gode minder om kærlighed!
Jeanne Hørdal
1. juni 2014 kl. 15:52jeg er vild med næsten alt slags slik men det bedste er marcipankonfekt for det er kun i julen man får det og syntes også det er vildt hyggeligt at stå og lave sammen med ungerne mums nu kommer tænderne til at løbe i vand
Mille Lovise Frandsen
1. juni 2014 kl. 19:19Mit yndlingsslik må være de gode werther’s karameller. De minder mig om min kære bedstemor, der altid havde wethers liggende i en lille fin glas skål med udskårne blomster på. Så sad vi kusiner og fætre dér og spiste werthers i min bedstemors grønne stue, imens de voksne sad ude i det blå køkken og snakkede og sludrede over en kop kaffe, og boller med smør. Det er nogle af mine fineste barndomsminder jeg har – lige dér hvor jeg sidder i stuen med de mønstrede, grønne puder, alle de hyggelige lamper, og malerierne med solsikkerne, iblandt mine kusiner og fætre som jeg, efter at have guflet werther’s sammen med, efterfølgende ville lege Brødrene Løvehjerte og Ronja Røverdatter sammen med.
Kh Mille 🙂
Lise R
1. juni 2014 kl. 19:35Labre larver er helt klart min favorit! De har en fantastisk smag af karamel, har den helt rigtige både lidt sprøde og bløde konsistens og så elsker jeg det kække navn.
Pernille
1. juni 2014 kl. 19:58Lige for tiden er jeg ret vild med Skittles. Sådan lidt friske, men stadig slik 🙂
Men mit yndlingsslik over dem alle må nok være Katjes killinger. Kan ind imellem have en periode, hvor jeg ikke er helt så vild med dem, men vender altid tilbage til dem. De har været yndlings helt siden jeg var barn.
Lullumut
1. juni 2014 kl. 21:03Min favoritslik er de små Tappsy hoveder 🙂 Mener det er grise eller pandaer 🙂 De smager godt og er hyggelige at bide næsen af 🙂
Jytte S. H.
1. juni 2014 kl. 21:17Toblerone! Og de der hollandske lakridser i metaldåse! 🙂
Bente Ida Rasmussen
1. juni 2014 kl. 21:45UHM Summerbird chokolade og lakrids sammen, det er bare kræs !!!ellers kan jeg næsten gå i søvne efter slik !!
Det vil bestemt ikke være dårligt at vinde en BonBon !!
Kh Bente Ida
Baysen
1. juni 2014 kl. 22:01Ikke særligt originalt, men det må altså være chokolade. Der er bare et eller andet over smeltende chokolade på tungen. Mmmm… Mærket er lidt ligegyldigt, det skal bare være ordentligt. Dog falder jeg oftest for Marabou 🙂
ulla larsen
1. juni 2014 kl. 23:09Jeg elsker lakrids 🙂
Birgitte
2. juni 2014 kl. 07:13Min søde tand sidder godt gemt
Birgitte
2. juni 2014 kl. 07:15Ups prøver lige igen. Min søde tand er godt gemt. Men lader mig friste ved duften af brændte mandler eller candyflossen fra Tivoli
Ellen ipsen
2. juni 2014 kl. 08:03Dejlig fornyelse ❤️❤️❤️
Charlotte
2. juni 2014 kl. 08:08Marcipanbrød :p Helt tilbage fra jeg var barn har jeg “elsket” marcipan – kan huske jeg fik en hel kasse Anton Berg Marcipanbrød som 10 årig, som dog blev “administreret af mine forældre 🙂 Jeg er stadig vild med et super godt og lækkert stykke marcipan, hvad enten det er i kransekage eller overtrukket med skøn mørk chokolade.
marianne juhl
2. juni 2014 kl. 08:29Åh de røde Hindbærbolsjer – ved ikke om de kun fåes i tyskland … men sådan nogle røde hindbærformede bolsjer som fåes i stort krukke med låg… de minder mig om min barndom hvor min veninde og jeg spiste dem.. dejlige minder
Anne F.
2. juni 2014 kl. 10:29Der er i virkeligheden meget lidt slik som jeg ikke kan lide. 🙂 Men lækre ‘hjemmelavede’ bolcher fra fx Sømod er blandt mine favoritter.
Natalie
2. juni 2014 kl. 11:17Jeg holder meget af pebermynte, så Toms hvide pebermynte karameller er en vinder hos mig!
Marie Louise
2. juni 2014 kl. 11:18Jeg ville sådan ønske jeg var en af den slags damer med “god smag” den slags som kan nyde et par tern af en mørk kvalitetschokolade. Desværre er jeg ked af at indrømme at mit ultimative yndlingsslik nok nærmere er en klassisk plade Marabou, som jeg spiser af til jeg får det dårligt. Mit mit sllikhjerte banker også for de knasende perler i flotte farver! M&Ms med Peanuts i en skald af endnu en omgang choko! Jeg skal ej forglemme min nok nyeste kærlighed i denne kategori Reeses Pieses der langsomt skal smelte på tungen og sende mig tilbage i New Yorks gader!
SB
2. juni 2014 kl. 12:15Dumle 😀 😀 😀
Stine Sørensen
2. juni 2014 kl. 19:00Jeg kan slet ikke leve uden chokolade – sat sammen med min anden svaghed lakrids, så er det en sikker vinder 🙂
Heidi Hedegaard Nielsen
2. juni 2014 kl. 20:41Mørk chokolade<3
Anna Sofie Slot
3. juni 2014 kl. 07:29Bland-selv-slik – fordi jeg sjældent kan nøjes med én slags! 🙂
Camilla K. Olesen
3. juni 2014 kl. 08:49Åhhhh.. Lakrids-chokolade! Fordi de der lækre små lakridser overtrukket med chokolade og vendt i lakridspulver er et stykke af himlen. Og så kombinerer det mine to yndlingsspise i hele verden: Lakrids og chokolade. Men jeg elsker også daim, crunch, finsk lakrids og feskner. For ikke at tale om center chokolade. Argh. Surt, sødt, hårdt, blødt. Jeg kan vist lide de fleste søde sager 😉 Haha.. Og nu må jeg vist ty til slikskabet fra morgenstunden, for alle de tanker om slik gør mig total lækkersulten. Og så giver BonBon-parfumen de skønneste associationer. Ahhhh <3
Lone Andersen
3. juni 2014 kl. 10:18Cho…cho…chokolade………Kvinder har bare brug for chokolade…!!!
Iben
3. juni 2014 kl. 11:33Hm svær udfordring!! Men må blive hvid chokolade med fyld af karamelkrokant
Svetlana
3. juni 2014 kl. 19:36Ved ikke om det tilhører kategorien – slik, men jeg er helt vild med ananas i chokolade – Frellsen butikken.
Mariann
3. juni 2014 kl. 21:20Flødeboller 😉
mia T.
4. juni 2014 kl. 08:37Lakrids chokolade det er bare fantastisk :o)
Katrine K
4. juni 2014 kl. 13:52jeg elsker jo i virkeligheden næsten alt slik 🙂
det er lidt med humør, hvad der er det bedste – men nogle af favoritterne er:
skolekridt, MAOAM karameller og Matadormix …
skolekridt er en enorm vellykket blanding af lakrids og pebermynte
MAOAM karamellerne hænger jeg nok bare fast i fra da jeg var barn 🙂
og Matador Mix er bare en god blanding med lidt af hvert 🙂
Lisette Mirsal
4. juni 2014 kl. 18:45Hvide skumpuder fra Cloetta er det bedste slik i verden. Det skal være de hvide og under ingen omstændigheder de “falske udgaver”. Man skal ikke lade sig nøje med dårligt slik, og man må aldrig gå ned på slik der dufter og smager af vanilje!!
Silje
4. juni 2014 kl. 18:50Mit yndlingsslik er alt slik.
Lisette Mirsal
4. juni 2014 kl. 19:21Hvide skumpuder fra Cloetta er det bedste slik i verden. Det skal være dem og må under ingen omstændigheder være de “falske udgaver”. Man skal ikke lade sig nøje med dårligt slik, og man må aldrig nogensinde gå ned på slik der dufter og smager af vanilje!
Eva Vejlstrup
4. juni 2014 kl. 19:49Mit favoritslik er lakridshattene- kan være svære at opdrive i DK. Fåes i store poser i Tyskland. Mums , siger jeg bare
Det smager som et stykke af himlen.
Trine Mikkelsen
4. juni 2014 kl. 22:52Sur vingummi med sukker på <3 Haps