I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Til morgenmad hos Thomas Rode

Vi bliver et kort øjeblik ved de hjemmelavede, fermenterede madvarer. For nogle uger siden var jeg nemlig inviteret til 3-retters morgenmad hos mesterkokken Thomas Rode, der havde åbnet dørene til sine private gemakker for en lille eksklusiv skare. Det var i anledning af tidens meget omtalte kosttilskud fra Pure Pharma, som du ganske sikkert har spottet på hylderne hos din helsekost. Hver ret symboliserede et vitamin fra Pure Pharmas Daily Servings (et lille brev med dagens kosttilskud) med Omega-3, D-vitamin og Magnesium (som jeg har tilføjet til min aften, fordi jeg sover bedre, når jeg tager det – læs mere her). Og én ting var den luksus at få serveret morgenmad i Thomas Rodes gemakker, en anden var, at jeg selvfølgelig ikke kunne gå hjem uden at snige mig til et blik ud i køkkenet for at se, om der var nogle spændende ting at skrive sig bag øret. Det var der selvfølgelig. Thomas’ kone Thilde Maarbjerg, som han skriver sine bøger sammen med, åbnede køkkenskabet og viste mig sin hjemmelavede fermenterede kål (ja, det er ikke kun hjemmelavet yoghurt, der er på banen igen, fermenteret kål er en anden glemt husmoderkunst), som hun tilføjer alt lige fra varmeretter til kolde salater. Og akkurat som yoghurten er den fuld af de gavnlige bakterier, som holder din mave og dit system i orden. Jeg blev, som altid, nysgerrig, og har kastet mig ud i Thildes opskrift her (og ja, der er en gemt husmoder i mig, jeg indrømmer det gerne).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar