Er du matcha-fan, har du næsten ikke kunnet undgå at se den store trend med Strawberry Matcha, der har kørt denne sommer på førende matchabarer (og Tiktok). Vi har selv lavet den sådan lidt på slump, men nu har vi vristet den rigtige opskrift ud af Matchasome – den, de serverer på deres hippe matchabar i Berlin.
Opskriften er nemlig også helt perfekt om eftermiddagen på jobbet, hvis du har brug for et lille boost af sødt.
Har du allerede Matchasomes matcha på hylden kræver den læskende drik kun plantebaseret mælk og lidt jordbær. Easy.
Opskriften lyder således:
50 ml jordbærpuré (du blender blot jordbær, evt. frosne, og søder med lidt agavesirup)
250 ml kold plantebaseret mælk (Matchasome elsker at bruge havre eller ris-kokos)
30 ml Mathasome matchashot (2 g matcha, 30 ml vand – 80 grader – det må endelig ikke være for varmt). Pisk det med Matchasomes piskeris til det er dejligt skummende.
Kom jordbærpuréen i bunden af et glas, tilføj et par isterninger, hæld den kolde mælk over og top med dit matchashot.
Enjoy!
Ingen Kommentarer