I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Snup en greenie

Lidt for meget julemad? Så snup en greenie. Jeg stødte første gang på konceptet hos Aarstiderne, hvor Søren Ejlersen skrev om Zen og kunsten at Greenie. Greenie er en slags grøn grød, som du spiser til morgenmad, frokost, som mellemmåltid eller som tilbehør. Blend, hvad du har i køleskabet, som fx rosenkål, hvidkål, grønkål, eller rødder blandet med frugt, der søder og giver dig et boost. Kom også gerne et par skefulde hørfrø i (det er også rigtig godt for huden) og, er du kostnørdet, så supplér med hvedegræs, gode olier, gojibær eller andre såkaldte superfoods. Her er opskriften på en grønkålsgreenie: Blend 4 rippede grønkålsblade, 100 g ananas uden skræl og stok, 2 dl vand og 2 spsk hørfrø til en grødet konsistens, kom det i et glas og spis med ske. Klik ind igen og få flere tips til superfood, der er godt for både hud og sjæl.

Foto: Grønkål

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar