Jeg bliver lidt i sundhedens tegn, for rawfood-baren i København, som jeg tidligere har skrevet om flere gange, har netop fået nye sommersalater på menuen. Jeg blev inviteret på frokost og valgte den med kartoffel, radise og agurk, både fordi den lød superlækker, og fordi jeg var nysgerrig efter at se, hvordan man tackler kartofler, når de ikke må opvarmes over 42 grader. Det viste sig, at de var tilberedt med vacuum, og selv om de stadig knaser, smager de på ingen måde rå. Hørfrøkiksene med tomat og paprika er en fast del af mit repertoire, når jeg spiser på 42’ Raw, og det samme er grøntsagsjuicerne og kagerne, hvor jordbærkagen er blevet min nye favorit. Passionen for 42’ Raws kager og salater deler jeg med blandt andet designer Julie Fagerholdt og selveste Kronprinsesse Mary, der også har fået smag for raw food.
Skønhed
Rå sommersalater
Forrige indlæg
Fyld depoterne op
Næste indlæg
Lavendelduft
Ingen Kommentarer