Vi udnytter gerne, at den milde sensommer tillader, at vi kan drikke vores matcha kold. Vores yndlingsmatcha er fra det cool Berlin-brand Matchasome, og derfor er det også den, du finder i pavillonen og lige her.
På Matchasomes egen matchabar i Berlin finder du et slaraffenland af matcha-varianter, der nærmest gør det svært at vælge (tro os, den ene gang drak vi nærmest kortet igennem fra ende til anden), men det er altid en god idé at starte med deres Seasonal Specials, der matcher sæsonen.
Lige nu taler vi en kold og læskende variant lavet på kokosvand, der udover at være næsten lige så hypet som matcha, også giver kroppen de salte, eller elektrolytter som det også kaldes, den måtte miste i varmen (du kan også let tilføje elektrolytter til dit vand her). Så lige præcis den opskrift har vi fået lov til at dele med jer.
Opskriften får du lige her:
250 ml økologisk kokosvand
Et drys hibiscuspulver
30 ml Matchasome matchashot (2 g matcha, 30 ml vand – 80 grader – det må endelig ikke være for varmt). Pisk det med Matchasomes piskeris til det er dejligt skummende
Lidt frisk mynte
Kom et par isterninger i et glas, hæld kokosvandet i og top med dit matchashot. Drys med hibiscuspulver og mynte.
Et voila!
Ingen Kommentarer