For i går aftes var jeg inviteret på en lille rejse ind i Conditori La Glaces fantastiske kageunivers, om bag kulisserne og op og ned af smalle trapper i det gamle hus, hvor varm chokolade, sportskage og franske makroner bliver lavet helt fra bunden. Jeg er kommet i konditoriet, siden jeg var en lille pige, og der er ikke en kage eller the-bolle, jeg ikke sat haft tænderne i. I anledning af 140-års jubilæet for det legendariske kagehus var en lille kageelskende skare inviteret til at se ismaskinen fra 1924, som stadig bliver brugt, og til at smage på éclairs, Marianne-kager, Sarah Bernhardts og ikke mindst overflødighedshorn, som jeg lærte, er blevet yderst comme il faut igen. Det er måske værd at skrive sig bag øret. Det er über-kagekone Marianne Stagetorns ord også: Kager, kunst og kærlighed kvæler al besværlighed. Tag det gerne med dig ind i weekenden.
Skønhed
… og tip fra en kagekone
Forrige indlæg
De kloge koner #5
Næste indlæg
Sidste chance (næsten)
Ingen Kommentarer
The Danettes
8. oktober 2010 kl. 18:14Lucky you 🙂 Mums!