Når du kører op ad Jo Woods indkørsel falder øjnene på en gammel prærievogn omkranset af pyntefår og en fin kinesisk pavillon, der står tilbage fra sommerens havefester. Denne sommer introducerede Jo Wood nemlig Mrs. Paisley’s Lashings, en pop up-restaurant over ti dage hjemme hos sig selv, baseret udelukkende på økologiske råvarer fra hendes egen have og fra lokale, økologiske markeder. Altsammen blev det tryllet til sunde, nærende retter af Jo’s gode ven, Arthurt Potts Dawson, der står bag den berømte økologiske restaurant Acorn House i King’s Cross, en af Jos absolutte yndlings, og serveret på gamle kniplingsduge og umage antikke tallerkner fra Jos samling.
Alt overskud fra Mrs. Paisley’s gik til at lære børn om sund, nærende mad, og projektet var så stor en succes, at det bliver gentaget indenfor i den store spisestue her op til jul. Tilføjet økologisk brandy og en god gang snooker. Hvis du er i London mellem 1.-12. december, kan du bestille bord til Mrs. Paisley’s Lashings.
Ingen Kommentarer