Det var også i dag, at jeg lykkeligvis kom i tanke om, at jeg havde en åben invitation til en grøn sushi-menu hos den nye sushibar Green Sushi i Grønnegade. Her er menuerne baseret på brune ris og bæredygtighed, mens laksen er øko, tunen certificeret og wrappen af soja. Du kan sågar bestille vegetar- og veganersushi, der sammen med brune sushi-ris vinder stadig mere frem på sushibarerne i storbyer som Berlin, New York og London. Det er noget, der varmer et skønhedshjerte, og nu hvor jeg var i gang med at nyde dagen, droppede jeg takeaway’en og fik i stedet menuen serveret ovenpå i den lille restaurant i det gamle københavnerhus – med bjælker i loftet og udsigt til Grønnegade (og Kassandras mange flotte forårssko). Prisen er i øvrigt også bæredygtig; en frokostmenu koster nogenlunde det samme som salat på en café, hvis du skulle være fristet.
Skønhed
Green sushi
Forrige indlæg
En duft af Etro
Næste indlæg
New York i København
Ingen Kommentarer