Matcha møder Manuka. Det er ganske enkelt sammensætningen på Matchasomes efterårsvenlige Honey Bee Matcha, som de også serverer på deres matcha-barer rundt omkring i verden.
Men du behøver slet ikke rejse, for at smage, hvad vi kalder efterårets bedste matcha. Vi har nemlig fået lov til at dele opskriften og så endda med det lille tvist, at den også indeholder kollagenpulver. Vi er nemlig enormt inspirerede af de kollagen-barer, der popper om flere og flere steder i bl.a. Paris.
Opskriften på Honey Bee Matcha med kollagen får du lige her
1 teske Manukahonning
2 spsk kollagenpulver
250 ml varm eller kold plantebaseret mælk – Matchasome elsker selv havre og ris-kokosmælk
30 ml Mathasome matchashot (2 g matcha, 30 ml vand – 80 grader – det må endelig ikke være for varmt). Pisk det med Matchasomes piskeris til det er dejligt skummende.
Du får nemmest opløst honning og kollagen i resten af drikken ved først at blande det med en smule varm mælk – også selvom det er en kold version af den lækre matcha, du laver. Når det er opløst hælder du resten af mælken i og topper med det skummende matcha-shot.
God fornøjelse.
Ingen Kommentarer