Da jeg var i Tokyo, var morgenmaden et af mine bedste måltider på dagen. Derfor er min yndlings-søndagsbrunch herhjemme så absolut også den japanske, som Sticks’n’Sushi har sat på menuen.
I stedet for kaffe, røræg og croissanter består den af makiruller, tofusalat, misosuppe, ananas med chilisalt og en helt fantastisk japansk omelet. I selskab med grøn te, frisk juice og en masse internationale magasiner under kirsebærtræet i den lille have i Hellerup kan jeg næsten ikke få en bedre start på søndagen.
Der er ikke noget at sige til, at japanerne lever længere, for brunchen er smækfyldt med fibre, vitaminer, mineraler og omega3. De lover også, at du bliver 112 år, hvis du spiser den.
Det må komme an på en prøve.
2 Kommentarer
Sophie
6. juli 2012 kl. 13:46Wauw! Det ser lækkert ud.. Kunne jeg godt bruge på sådan en grå fredag!
Charlotte Torpegaard
6. juli 2012 kl. 15:17Kære Sofie,
Tak for din hilsen, og jeg havde faktisk helt glemt, hvor lækre disse japanske brunches er. Det kan absolut anbefales!
Mange hilsner, Charlotte